Revista PERPJEKJA

Ndodheni këtu: Faqja kryesore » Nathalie Clayer
E Enjte, 20 Jan 2022

Nathalie Clayer

Ashtu si kudo në Ballkan, çështja e islamizimit nuk është e thjeshtë që të trajtohet në gjirin e shoqërisë shqiptare, sidoqë në Shqipërinë e shekullit të XX-të, si dhe në komunitetet shqiptare të ish Jugosllavisë

Faqja 2 nga 3